سر تخت لمسه , لمسه سرویس خواب,لمسه تخت خواب

لمسه کاری یک هنر زیبا و ماندگار است. تاریخچه استفاده از لمسه کاری به سال‌های بسیار قبل برمی‌گردد ولی امروزه استفاده از لمسه کوبی کاربردی تر شده و ما شاهد تولید درب‌ها و دیوارهای لمسه کوبی به منظور عایق صدا و حرارت هستیم.

استفاده از لمسه کوبی کاربردهای مختلفی دارد که قدمت زیادی در صنعت مبلمان و همچنین دکوراسیون داخلی دارد. علاوه بر مزایای کاربردی لمسه کوبی نقشی که بر زیبایی و دکوراسیون داخلی دارد غیرقابل انکار است.

لمسه کاری یا لمسه کوبی (و یا حتی لمسه دوزی) یکی از اصطلاحات صنعت مبلمان و دکوراسیون چرمی منازل و یا محیط‌های کاری می‌گویند که علاوه بر زیبایی ظاهری در راحتی مبلمان وسرویس تخت و خواب و دکوراسیون منازل و محل کار استفاده می‌شود.

نکته‌ای که باید بدانید این است که لمسه کاری یا لمسه کوبی فقط مختص محل خاصی نیست و شما می‌توانید از آن بر روی دیوارها و درب‌ها و مبلمان و سرویس خواب‌ها و… نیز استفاده کنید. در دو مورد آخر کاربرد زیبایی و دکوراسیون بیشتر مد نظر است و از قابلیت عایق سازی توسط لمسه کاری چشم پوشی می‌شود.

لمسه کاری چیست ؟

یک مدل خاص از فرم دادن به پارچه را لمسه کاری یا لمسه کوبی می‌گویند که پارچه با حالت فرورفتگی و برجستگی‌های منظم حالت داده می‌شود و در نهایت پس از حالت دهی پارچه مبل‌ها ، شکل لوزی به خود می‌گیرد.

عامل اصلی فرورفتگی‌های ناشی از لمسه کاری دوختن دکمه است و لازم به ذکر است که لمسه کوبی بیشتر بر روی مبلمان چرمی که کیفیت بالایی دارند انجام می‌شود.

این موضوع به این مفهوم نیست که در مبلمان پارچه‌ایی نمیتوان از لمسه استفاده ، بلکه بسیاری از کارهای پارچه‌ایی نیز دارای لمسه کاری هستند اما باید توجه داشته باشید که حتما باید پارچه‌ی استفاده شده کیفیت بسیار بالایی داشته باشد.

لمسه کاری و چرم کوبی

چرا لمسه کاری؟

اگر می‌خواهید در یک خانه جدید ساکن شوید و قصد تغییر دکوراسیون آن را دارید پیشنهاد می‌کنیم که حتما از لمسه کاری روی دیوار استفاده نمایید زیرا این کار در کنار پرده‌ها و لوستر و مبلمان زیبایی خاصی خواهد داشت و زیبایی خانه را چند برابر خواهد کرد.

اگر فرد لاکچری پسندی هستید، لمسه کاری می‌تواند انتخاب خوبی برای تغییر دکوراسیون منزل شما باشد. شاید کاربرد لمسه کاری در مقایسه با نصب کاغذ دیواری کم تر باشد، اما این فقط به خاطر هزینه بیشتری است که در بر می‌گیرد. در واقع، لمسه کاری را می‌توان یک متد لوکس و گران برای دکوراسیون دانست که معمولا برای دکور بخش‌های خاص یک فضای باشکوه به کار می‌رود.

البته نباید این را فراموش کرد که پارچه در مقایسه با رنگ، پتینه، کاغذ دیواری، بلکا، رومالین و بسیاری از موارد دیگر، ماندگاری بیش تری دارد، اما به شرط این که از آن به خوبی مراقبت کنید.

کدام پارچه‌ برای لمسه‌ کاری مناسب است؟

برای لمسه کاری دیوار می‌توانید از پارچه‌های زیر استفاده کنید:

  • چرم طبیعی و یا چرم مصنوعی
  • حریر
  • مخمل
  • تافته
  • کوبلن
  • ژاکارد

مزایای لمسه کاری

  • دارای عملکرد عایق صوتی
  • قابل شستشو
  • انعطاف پذیری مناسب
  • پوشاندن عیوب دیوار

 معایب لمسه کاری

  • پارگی در صورت عدم مراقبت
  • عدم امکان رنگ‌پذیری مجدد
  • آتش گیر
  • غیر قابل ترمیم

عایق صدا و آکوستیک با لمسه کاری

یک کاربرد بسیار مهم لمسه کوبی عایق صدا بودن آن است به این صورت که از درب‌های و دیوارهای لمسه کوبی شده به عنوان درب و دیوارهای آکوستیک استفاده می‌شود. به دلیل حجیم شدن زیر کار هنگام لمسه کوبی تاثیر مستقیم بر روی عایق صدا بودن درب‌ها و دیوارهای لمسه کوبی شده دارد.

لمسه کوبی در کجا استفاده می‌شود ؟

  • مبلمان و سرویس خواب:

همانطور که در بالا گفتیم در قسمت‌های مختلفی از منزل می‌توان از لمسه کوبی استفاده کرد. در گدشته تنها لمسه کوبی مبلمان مختص  مبل‌های چسترفیلد بود ولی امروزه تقریبا تمام مبلمان با هر جنسی قابلیت لمسه کوبی را دارد و شما می‌توانید به راحتی از این مبلمان‌ها استفاده کنید و نمای بسیار زیبایی برای منزل خود به وجود بیاورید.

همچنین برای قسمت‌های جلویی و پشتی تخت خواب نیز می‌توانید از لمسه کوبی استفاده کنید و به این ترتیب زیبایی و جلوه بیشتری خواهد داشت.

  • مراکز تجاری و اداری

استفاده از درب ها و دیوارهای آکوستیک و لمسه کوبی شده در مراکز تجاری و اداری بسیار مرسوم است. زیرا این درب‌ها و دیوارها به صورت آکوستیک هستند و از ورود و خروج صدا جلوگیری می‌کنند. بناربراین شما می‌توانید به راحتی از درب‌ها و دیوارهای لمسه کوبی شده برای درب اتاق مدیر، اتاق جلسه، سالن‌های همایش و تمامی اتاق‌های اداری و دانشگاهی استفاده کنید و از صداهای مزاحم در محیط کاری خود در امان باشید.

  • دکوراسیون داخلی منزل

استفاده از لمسه کوبی و لمسه کاری در دکوراسیون داخلی بسیار رایج و کاربردی است. دکورهای لمسه کوبی شده که از قابلیت شستشو بهره می‌برند عمر مفید بسیار بالاتری دارند و زیبایی به خصوصی به منزل شما می‌بخشد.

شما می‌توانید از لمسه کوبی در قسمت‌های مختلف منزل استفاده کنید. برخی از لمسه‌های رایج در منزل شامل موارد زیر میشود:

استفاده از لمسه کوبی برای درب‌ها و دیوارهای منزل، استفده از لمسه کوبی برای مبلمان و سرویس خواب و…

همچنین شما می‌توانید در استفاده از لمسه کوبی تنوع و خلاقیت به خرج دهید و حتی به عنوان جالباسی بسیار شیک و زیبا متناسب با دکوراسیون منزل خود استفاده کنید.

لمسه کوبی تخت ,

تخت خواب لمسه کاری شده

تخت خواب به‌عنوان بزرگترین بخش از دکوراسیون کاربردی اتاق خواب، نقش مهمی در زیبایی منزل دارد.
تاثیر این بخش علاوه بر جنبه زیبایی، به دلیل راحتی و آرامشی که ایجاد می‌کند نیز، بسیار مهم است.
اتاق خواب محل استراحت و آرامش است. بر این اساس، انتخاب نوع لوازمی که برای این اتاق تهیه و از آنها استفاده می‌شود، بیش از حد تصور است.
تخت خواب، کلیدی‌ترین این لوازم بوده و شکل و کیفیت آن، بر محیط کلی اتاق خواب و منزل بسیار موثر است.

معروف ‌ترین مزیت تخت لمسه کاری، عایق بودن آن در برابر صداست که به خاصیت اکوستیک معروف است.
این خاصیت به‌دلیل وجود مواد عایق بین دو لایه زیرین و رویی لمسه می‌باشد که اغلب از فوم پلی‌پورتان با دانسیته مخصوص انتخاب می‌شود.

این ماده، هرگونه صدا را به خود جذب کرده و از انتشار آن در محیط جلوگیری می‌‌کند.

موردی که به ویژه در اتاق خواب و در تخت خواب که محل آرامش است، بسیار اهمیت دارد. گرچه از این خاصیت در مکان‌های صدابرداری و ضبط و پخش باکیفیت موزیک هم استفاده‌های خوبی می‌شود.
عایق بودن تخت خواب در برابر صدا و آلودگی صوتی، با نصب بخش‌های لمسه کاری شده بر روی تاج و بدنه تخت خواب صورت می‌گیرد. اما استفاده از این بخش زیبا در سایر موارد مانند پاف، پاتختی و حتی دیوارها به شکل پنل‌ لمسه کاری هم، به جذب بیشتر صدا کمک کرده و آرامش خوبی در اتاق خواب ایجاد می‌کند.

عایق صوتی دیوار , لمسه دیوار

مراحل نصب لمسه کاری دیوار

برای اینکه بتوانید لمسه کاری دیوار را به خوبی انجام دهید باید برخی از مراحلی که در پایین برای شما بیان می‌کنیم را انجام دهید.

  1. در مرحله اول قبل از نصب لمسه روی دیوار، باید ترک‌های دیوار نم زدگی و برخی از مشکلاتی که دیوار دارد را برطرف نمایید. همچنین باید پریزهایی که وجود دارد را بردارید و دیوار را تمیز و پاکیزه کنید. انجام همه این کارهایی که گفته شد بعد از نصب لمسه، کار بسیار سختی است به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از نصب همه مشکلات را برطرف نمایید.
  2. در مرحله دوم بعد از برطرف کردن این مشکلات نوبت به زدن لایه‌‌ای از پلی ‌استر با ضخامت ۳۰ سانتی ‌متر را روی دیوار می‌رسد. که این لایه سطح دیوار را بعد  دار و حجم دار می‌کند و عایق صدا و حرارت می‌باشد.
  3. در مرحله سوم باید دور دیوار با نوارهای چوبی و پهن که ضخامت آن ها معمولا ۴ میلی متر می‌باشد، قاب بندی شوند.
  4. در مرحله چهارم نوبت به نصب لمسه کاری دیوار می‌رسد که نباید که در هنگام نصب هیچ گونه هوایی در پشت آن قرار بگیرد به همین دلیل توصیه می شود که در هنگام نصب پارچه را سفت بکشید تا خوب بچسبد.
  5. در مرحله پنجم باید لبه‌های پارچه را با چسب خوب بچسبانید تا فیکس شود.
  6. مر حله ششم که همان مرحله آخر است با توجه به طرحی که انتخاب شده است دیزاین مربوط به آن پیاده می‌شود.

انواع لمسه کوبی و تفاوت آنها باهم

لمسه کوبی را به دو شکل می‌توان انجام داد. هم به صورت دستی و هم می‌توان بوسیله دستگاه مخصوص لمسه کوبی بدون نیاز به دست انجام داد. این دو لمسه کوبی با هم متفاوت هستند و از لحاظ زیبایی و مقاومت و کیفیت قابل مقایسه با هم نیستند.

  • لمسه کوبی به صورت دستی:

عمده کارهای لمسه کوبی که ارزشمند هم هستند به صورت دستی انجام می‌شوند و باید توسط استادکاران رویه کوب (به جهت حساسیت کار لمسه کوبی) انجام شوند. به همین دلیل است که قیمت نهایی لمسه کوبی دستی به مراتب بیشتر از لمسه کوبی دستگاهی است.

  • لمسه کوبی به صورت دستگاهی:

دستگاه‌های اختراع شده به منظور آسان کردن کارهایی است که با دست انجام می‌شوند. انجام دادن لمسه کوبی و تمام کارها با استفاده از دستگاه‌ها بسیار ساده تر و در زمان کمتر صورت می‌گیرد ولی از کیفیت نهایی و زیبایی خالص کارهای دستی بهره‌ای ندارند.

این کارها کیفیت نهایی پایین تری دارند و عمر مفید به مراتب کوتاه تری نسبت به کارهای دستی دارند. ولی مزیتی که دارند قیمت مناسب این کارهاست.

در نهایت این به سلیقه مشتری است که می‌خواهد دیواری با لمسه کوبی دستی داشته باشد یا دستگاهی.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *